Watertaxi 06 22 55 82 33

Handig en gewoon leuk! 

U kiest en wij varen.... ideaal buiten de reguliere dienstregeling en op afwijkende trajecten. Watertaxi biedt vervoer op maat in het gebied rond Gorinchem: van Werkendam tot Brakel. En er zijn vaste tarieven, dus geen verrassingen. 
De watertaxi nemen is hartstikke leuk en handig. Beleef het gevoel van betaalbare luxe om persoonlijk opgehaald te worden met een schip. Kortom geniet, en laat u varen!. Dat is toch en geweldige afsluiting van een etentje, een bezoek aan vrienden of familie aan de overkant? 

Hoe werkt het?

Bel 06-22 55 82 33 en bespreek met de kapitein watertaxi uw gewenste rit. De afspraak wordt gelijk in de agenda gezet. Reserveren is verplicht. 

De fiets mag gratis mee! 

Watertaxi minimaal 1 uur van te voren bestellen 

Watertaxi is telefonisch bereikbaar tot 23.00 uur

Kom niet te laat!! De watertaxi rekent voor iedere 10 minuten wachttijd een bedrag van  25,00. U dient deze extra wachttijd-kosten gelijk aan boord.af te rekenen.

Bestelt u een watertaxi op uren dat er ook een veer vaart op hetzelfde traject, dan wordt u op dit alternatief gewezen. De veerboot is goedkoper en het is niet doeltreffend om met 2 schepen achter elkaar op hetzelfde traject te varen. Wij vragen hiervoor uw begrip

 

 

Share